“TË TMERRSHME”/ “Statujat” e reja të Meghan dhe Harry-t duken si film horror – AlpeGossip
“TË TMERRSHME”/ “Statujat” e reja të Meghan dhe Harry-t duken si film horror

“TË TMERRSHME”/ “Statujat” e reja të Meghan dhe Harry-t duken si film horror

Në vend të figurave prej dylli, museu Madame Tussauds në Berlin vendosi të punësonte dy aktorë me koka prej dylli që i ngjanin dukeshës Meghan Markle dhe Princit Harry.

Dyshja ishte shumë e frikshme megjithatë u përpoq që gjatë gjithë kohës të argëtonte të pranishmit.

Vajza që imitonte Meghan mundohej të bënte veprime si të ishte shtatzënë, duke kapur barkun me duar apo duke u përkulur me kujdes.

Fotot e këtyre dy personazheve po bëjnë namin në rrjetet sociale dhe nuk mund të mos i vinim re.