THOJUNI “LAMTUMIRË” NGJYRAVE TË ERRËTA/ Këto janë 7 ide për të grimuar sytë tani në pranverë – AlpeGossip
THOJUNI “LAMTUMIRË” NGJYRAVE TË ERRËTA/ Këto janë 7 ide për të grimuar sytë tani në pranverë

THOJUNI “LAMTUMIRË” NGJYRAVE TË ERRËTA/ Këto janë 7 ide për të grimuar sytë tani në pranverë

Tani që temperatuat po rriten dhe ka më shumë ditë me diell të ngrohtë, është koha për të hequr dorë nga ngjyrat e errëta për të grimuar sytë. Thuajini “lamtumirë” grisë dhe ngjyrës kafe të errër dhe përqafoni:

1 – Të verdhën

Energji pranverore: 7 ide për të grimuar sytë

Energji pranverore: 7 ide për të grimuar sytë

Energji pranverore: 7 ide për të grimuar sytë

2 – Tonet e perëndimit të diellit

Energji pranverore: 7 ide për të grimuar sytë

Energji pranverore: 7 ide për të grimuar sytë

Energji pranverore: 7 ide për të grimuar sytë

3 – Miksin e ngjyrave

Energji pranverore: 7 ide për të grimuar sytë

Energji pranverore: 7 ide për të grimuar sytë

Energji pranverore: 7 ide për të grimuar sytë

4 –  Penelin (cat eye)

Energji pranverore: 7 ide për të grimuar sytë

Energji pranverore: 7 ide për të grimuar sytë

Energji pranverore: 7 ide për të grimuar sytë

5 – Blunë pudër

Energji pranverore: 7 ide për të grimuar sytë

Energji pranverore: 7 ide për të grimuar sytë

6 – Vëmendjen për qerpikët

Energji pranverore: 7 ide për të grimuar sytë

Energji pranverore: 7 ide për të grimuar sytë

7 – Tonet e ngjyrës vjollcë

Energji pranverore: 7 ide për të grimuar sytë

Energji pranverore: 7 ide për të grimuar sytë

Energji pranverore: 7 ide për të grimuar sytë