“T’I KA LËNË POROSI MOTRA IME?” Fotinia i kthehet Oltës: Nja dy gjëra kanë qenë prej motrës tënde – AlpeGossip
“T’I KA LËNË POROSI MOTRA IME?” Fotinia i kthehet Oltës: Nja dy gjëra kanë qenë prej motrës tënde

“T’I KA LËNË POROSI MOTRA IME?” Fotinia i kthehet Oltës: Nja dy gjëra kanë qenë prej motrës tënde

Pas mbarimit të lojës me dyshekë, diskutimi mes Oltës dhe Fotinisë, ka vazhduar dhe në dhomën e gjumin mes gjithë banorëve të tjerë.

Fotini është shprehur se Olta është e pasigurt për çdo gjë.

Ajo i ka thënë Oltës që ka një vlerësim të madh për motrën e saj dhe se disa prej këshillave që i ka dhënë, kanë qenë prej saj.

“Unë kam një vlerësim tepër të madh për motrën tënde. Edhe nëse ti kam thënë dje nja dy gjëra, janë vetëm prej motrës tënde”, tha Fotoni.

Nga ana tjetër, Nita i thotë asaj që të mos flasë pasi po rrezikon duke dhënë informacione nga jashtë.