NUK KURSEHET PËR OLTËN/ Qetsori: Ka dashur të më flasë me shenja, jam burrë me 3 fëmijë, me grua fisnike – AlpeGossip
NUK KURSEHET PËR OLTËN/ Qetsori: Ka dashur të më flasë me shenja, jam burrë me 3 fëmijë, me grua fisnike

NUK KURSEHET PËR OLTËN/ Qetsori: Ka dashur të më flasë me shenja, jam burrë me 3 fëmijë, me grua fisnike

Gjatë qëndrimit të tij në shtëpinë e “Big Brother VIP Kosova”, Qetsori është dukur sikur mban anën e Oltës, mirëpo e vërteta nuk qenka kështu.

Qetsori nuk kursehet për Oltën: Ka dashur të më flasë

Banori ka bërë së fundmi një bisedë me Luizin dhe Armaldon ku ka treguar se e ka lënë Oltën të mendojë se e ka “nën joshje”, por ai nuk ka ndërmend të kursejë askënd.

Qetsori nuk kursehet për Oltën: Ka dashur të më flasë

“Kam qenë pjesë e skemës së Oltës me dëshirën time. Olta ka dashur të flasë me shenja me mua. Unë e di kush do të flasë me shenja me mua. Këndet e kamerave kapin procese të ndryshme. Unë jam burrë me 3 fëmijë, me grua fisnike. Asaj i lashë mundësinë për t’u sjellë sikur më ka nën joshje. Do ta shohë, kur t’i vi momenti do ta bëj qepaze. Nuk kursej askënd unë këtu nga ju”, ka thënë ai.