Timo Flloko ndryshon pamje, aktori duket shumë vite më i ri (FOTO) – AlpeGossip
Timo Flloko ndryshon pamje, aktori duket shumë vite më i ri (FOTO)

Timo Flloko ndryshon pamje, aktori duket shumë vite më i ri (FOTO)

Emri i tij thotë gjithçka për suksesin, profesionalizmin, rolet dhe famën që e ka shoqëruar gjithë këto vite. Timo Flloko është aktori i cili ka bërë që çdo personazh i luajtur prej tij të marrë jetë dhe të ngelet ndër vite.

Fjalët janë të tepërta për suksesin dhe dashurinë që publiku ka për të dhe shpirtin e tij artistik.

Për një kohë të gjatë ishim mësuar ta shihnim Timon me flokë deri diku të gjata dhe të kapura mbrapa. Por së fundi aktori në daljet e tij publike është shfaqur me flokë të shkurtra që e tregojnë shumë vite më të ri.

Vitet kalojnë por pesha e tyre duket se nuk ka lënë gjurmë tek artisti i cili vazhdon të jetë i njëjtë, ashtu siç jemi mësuar ta shohim prej vitesh.