TMERRUESE/ Fëmija nuk e pinte qumështin, nëna e sulmon egërsisht duke e sulmuar atë me…. (VIDEO) – AlpeGossip
TMERRUESE/ Fëmija nuk e pinte qumështin, nëna e sulmon egërsisht duke e sulmuar atë me…. (VIDEO)

TMERRUESE/ Fëmija nuk e pinte qumështin, nëna e sulmon egërsisht duke e sulmuar atë me…. (VIDEO)

Në Facebook është paraqitur një agresion brutal të një nëne të re kundër bebës së saj të vogël, e cila kundërshtonte të pinte qumësht. Pas kësaj nëna kishte filluar të e rrihte atë fizikisht që i ka tmerruar të gjithë.
Një rast i ri i agresionit ndaj fëmijëve është shpërndarë me të madhe në Facebook. Të gjithë janë tmerruar përderisa një nënë ishte kapur nga kamera e sigurisë së një shitoreje, kur ajo po e rrahtë fëmijën e saj që refuzonte të pinte qumësht, pa e pasur idenë se po xhirohej.

Kur pronari i butikut po shikonte kamerat e sigurisë, mbeti i habitur me këtë agresion të nënës ndaj fëmijës së vogël, dhe më pas vendosi të e shpërndaj në Facebook dhe në rrjetet e tjera sociale për të denoncuar rastin.