PO “ÇMEND” EDHE BLOGGERET/ Kjo çantë stil duket super e shtrenjtë! (FOTO) – AlpeGossip
PO “ÇMEND” EDHE BLOGGERET/ Kjo çantë stil duket super e shtrenjtë! (FOTO)

PO “ÇMEND” EDHE BLOGGERET/ Kjo çantë stil duket super e shtrenjtë! (FOTO)

Nuk ka blerje më ideale se ajo që kushton pak, është stil dhe duket sikur keni derdhur shumë para për ta bërë tuajën.

Momentalisht blogger- et po çmenden pas kësaj  çante të vockël që arrin të ndryshojë të gjithë pamjen tuaj.

Është e këndshme për t’u parë, mund ta mbani paraditeve ose mbrëmjeve vonë, ta kombinoni me veshje sportive apo serioze.

Saten, me rruaza apo temina e zgjidhni ju!