TREGONI VETEN/ Këto janë trendet më të përhapura të grimit për vitin 2020 - AlpeGossip
TREGONI VETEN/ Këto janë trendet më të përhapura të grimit për vitin 2020

TREGONI VETEN/ Këto janë trendet më të përhapura të grimit për vitin 2020

Jemi në vitin 2020 dhe më në fund mund të flasim për trendet që do të mbizotërojnë .

Deri tani janë zbuluar disa prej tyre dhe është momenti të flasim për grimin.

Ashtu si veshjet dhe flokët, edhe grimi këtë vit ka tendenca të tjera.

Këtë vit të gjithë mund të eksperimentojmë, prandaj është koha të tregojmë veten.

Më poshtë po ju tregojmë disa prej tyre:

 

Forma të ekzagjeruara  të syve

 

Vendosni ngjyrën blu në sy

 

Peneli i bardhë

 

Peneli me ngjyra, mbase edhe dy njëkohësisht

 

Mollëza të theksuara

 

Grim i pastër