“UNË E DI ÇFARË PËRJETON EINXHEL”/ Arjola diskuton me Antonelën: Të gjithë kemi frikë prej… – AlpeGossip
“UNË E DI ÇFARË PËRJETON EINXHEL”/ Arjola diskuton me Antonelën: Të gjithë kemi frikë prej…

“UNË E DI ÇFARË PËRJETON EINXHEL”/ Arjola diskuton me Antonelën: Të gjithë kemi frikë prej…

Arjola ka diskutuar me Antonelën për Einxhel.

“Einxhel ka mamin sëmurë,unë kam babin edhe e di shumë mirë çfarë përjeton,të gjithë kemi frikë prej njerëzve që i duam dhe më beso që unë jam njeriu i fundit që prek dikë në familje edhe nëse e kam thënë se të rri ora dymbedhjetë,ora 12 eshtë shprehje”,-tha Arjola.

“I ke edhe ti ca shprehje të rënda”,-tha Antonela.