TRENDET E 2019/ Këto këpucë do t’ju duhet ti blini për 6 muaj! (FOTO) – AlpeGossip
TRENDET E 2019/ Këto këpucë do t’ju duhet ti blini për 6 muaj! (FOTO)

TRENDET E 2019/ Këto këpucë do t’ju duhet ti blini për 6 muaj! (FOTO)

Pothuajse në të gjtiha sfilatat e modës pranverë/verë 2019 kemi parë kepucë me pendë, kristale dhe silueta. Ato dukeshin më shumë si këpucë për party gjatë Dhjetorit se sa akëpucë për verë, çka do të thotë se nuk të duhet të presësh 6 muaj për të investuar në këto këpucë. Këpucët e partyt nuk do të shkojnë në fund të garderobës tuaj edhe pas Vitit të Ri.

Më poshtë do të gjeni këpucët më trendi të 2019:

Këpucët “balerina”

Këpucët me pendë

Sandalet me bazë katrore

Këpucët me kristale

/AlpeNews.al