Trendet flasin vet: ‘E verdha është ngjyra e vitit’ – AlpeGossip
Trendet flasin vet: ‘E verdha është ngjyra e vitit’

Trendet flasin vet: ‘E verdha është ngjyra e vitit’

2018 është viti i të verdhës. E preferuara nga një pjesë e konsiderueshme e Vip-ave të huaj dhe markave më të njohura në botë, është vetzgjedhur “ngjyra e vitit”.
Me çfarë ta vishni? Perfekte do të ishte një kombinim i saj me ngjyrën e zezë.
Shikoni fotot më të bukura të mbledhura së bashku :