Trumpeta e ndryshkur është trendi i seksit që burrat adhurojnë deri në orgazëm - AlpeGossip
Trumpeta e ndryshkur është trendi i seksit që burrat adhurojnë deri në orgazëm

Trumpeta e ndryshkur është trendi i seksit që burrat adhurojnë deri në orgazëm

Pikërisht kur mendojmë se nuk ka asgjë që nuk e dimë, bota e seksit na surprizon me terma dhe pozicione të reja. Për shembull, e dinit që ekziston ‘trumpeta e ndryshkur’?

 

Trendi që pritet të praktikohet në pjesën më të madhe të dhomave të gjumit është akti i lëpirjes së anusit të mashkullit dhe njëkohësisht masturbimit të tij. Për lehtësi veprimi, femra duhet të qëndrojë e ulur ndërsa partneri në këmbë me të pasmet mbi fytyrën e saj.

Ka marrë emrin ‘trumpeta e ndryshkur’, sepse lëvizjet janë të ngjashme sikur i bini një trumpete dhe personi duhet të ketë koordinim, zhdërvjelltësi dhe ritëm.

Burrat adhurojnë kur stimulohet anusi, dhe nëse lëpirja shoqërohet edhe me penetrim, (gishti ose me lodra seksi), kënaqësia është e shumëfishtë. Kjo sepse pika G tek burrat ndodhet pak cm brenda anusit. Diçka e tillë supozohet të gjallërojë jetën seksuale dhe ta bëjë aktin më të pëlqyeshëm për të dy partnerët. Shumë njerëz intrigohen nga ideja e të provuarit trumpetën e ndryshkur, sepse i eksiton mendimi i të bërit diçka që konsiderohet tabu në shoqëri.