Tuna ka bërë një ndryshim në fytyrë: Mund ta dalloni se çfarë është… (FOTO) – AlpeGossip
Tuna ka bërë një ndryshim në fytyrë: Mund ta dalloni se çfarë është… (FOTO)

Tuna ka bërë një ndryshim në fytyrë: Mund ta dalloni se çfarë është… (FOTO)

Tuna Sejdi është shquar gjithnjë si ndër këngëtaret më të bukura të skenës shqiptare. Që në fillimet e karrierës së saj e deri sot kur është e martuar e me fëmijë, Tuna ka mbetur e shumë komentuar dhe kryefjalë në showbiz për jetën private, por edhe për pamjen e saj.

Shpeshherë është akuzuar për ndërhyrje estetike për shkak të ndryshimeve që ka pësuar ndër vite.

Megjithatë ndonëse këngëtarja disa kohë më parë e pranoi se ka bërë ndërhyrje në hundë dhe buzë, në foton e fundit të mëposhtme duket se ka bërë një ndryshim tjetër.

Këtë e tregon edhe ky kolazh ku në të majtë është foto e re e Tunës dhe në të djathtë foto e bërë gjatë shtatzënisë. Ne nuk e gjetëm dot çfarë mund të ketë bërë Tuna, po ju?