“U BËRE GATI TË MË PËRSHTYJE DHE GJUAJE…”/ Olta ballafaqohet me Efin në tavolinë – AlpeGossip
“U BËRE GATI TË MË PËRSHTYJE DHE GJUAJE…”/ Olta ballafaqohet me Efin në tavolinë

“U BËRE GATI TË MË PËRSHTYJE DHE GJUAJE…”/ Olta ballafaqohet me Efin në tavolinë

Olta dhe Efi pranuan në mbrëmjen e spektaklit që të darkojnë me njëra-tjetrën pas përplasjes dhe mosdakordësisë për të realizuar provën e javës me njëra-tjetrën.

Olta: E para mu duk sikur u bëre gati të më gjuaje me këmbë.

Efi: Jo, jo, unë po të shifja…As që bëhet fjalë!

Olta: Dmth, jo me dorë… perceptimi im ky ishte, që ti u bëre gati të më gjuaje të këmbët, e para. E dyta, është një gjë shumë e shpifur, që mua mu duk, sikur ti u bëre gati të më pështyjeEfi: Seriozisht e ke? Mua më vjen keq që ti ke këtë lloj impakti dhe mendimi për mua…