U SUPRIZUAM/ Publikohen emrat e tre këngëtareve shqiptare që synojnë Eurovizionin në 2019 (FOTO) – AlpeGossip
U SUPRIZUAM/ Publikohen emrat e tre këngëtareve shqiptare që synojnë Eurovizionin në 2019 (FOTO)

U SUPRIZUAM/ Publikohen emrat e tre këngëtareve shqiptare që synojnë Eurovizionin në 2019 (FOTO)

2018-ta do të përmbyllet me festivalin e Këngës Magjike dhe atë të RTSH-së.

Një tjetër festival i madh mbahet në dhjetor është dhe Festivali i RTSH-së, ku konkurrojnë emrar më të mirë të muzikës shqiptare.

Këta artistë konkurrojnë për të performuar në skenën e Eurovizionit, i cili këtë vit mbahet në Izrael.

Nga Shqipëria janë dy emra të artisteve që kanë konkurruar, ndërkaq nga Kosova një.

Sipas “Prive”, konkurrojnë Soni Malaj dhe Jonida Maliqi, ndërsa nga Kosova është Eliza Dushku.