“UNË DASHURINË PËR KOSOVËN…”/ Sherr mes Vesës dhe Arbrit: Flet broçkulla, të ka mbaruar koha si opinionist – AlpeGossip
“UNË DASHURINË PËR KOSOVËN…”/ Sherr mes Vesës dhe Arbrit: Flet broçkulla, të ka mbaruar koha si opinionist

“UNË DASHURINË PËR KOSOVËN…”/ Sherr mes Vesës dhe Arbrit: Flet broçkulla, të ka mbaruar koha si opinionist

Një debat i fortë ka ndodhur mes Arbrit dhe Vesës, ku kjo e fundit solli edhe një herë në daljen e saj nga BBV3, ku po atë natë e ka quajtur Heidin injorante.

Vesa se është prekur nga komenti i Arbrit, ku e tregon nëse e di apo jo kuptimin e fjalës injorante. Sipas Vesës, ajo është rritur artistike në mediat shqiptare, jeton në kufi me Shqipërinë dhe se ka lexuar shumë gjatë gjithë jetës, dhe një pyetje e tillë e bën nga Arbri e ofendon.

Kështu ka nisur dhe kundërpërgjigjja e Arbit duke sjellë një debat me tone të lartë në studio.

Vesa: Në Kryeministrin e fundit, unë kam një fjalë që kam drejtuar Heidit injorante. Arbëri kur e komenton, thotë “moj Vesa ae di se çfarë do të thotë injorante?” Sepse mendoj që Meritoni dhe Bardhi kanë ëprdorur shumë shprehje që nuk kanë ditur në Shqipëri. Ndërkohë arbër jam rritur në mediat shqiptare artistike, unë jam rritur në kufi me Shqipërinë në Gjakovë me televizionin shqiptar, unë jam rritur me Shqipërinë. Jam rritur sipër librave, kam lexuar shumë, injorante nuk është një fjalë e madhe për mos me u, sepse është një fjalë e ditur e stërpërdorur që më thotë një gazetare si mua, një këngëtare si mua që ka thënë në treva shqiptare, më thotë. di? Më vjen turp ta thuash ti që e ke një grua që vjen nga Kosova, pse duhet ta thoje, pse të ma ulje imazhin aty? Më vjen inati dhe drejtohem ashtu.