URANI NË RETROGRADË/ Ç’do të thotë kjo për secilën shenjë të horoskopit? – AlpeGossip
URANI NË RETROGRADË/ Ç’do të thotë kjo për secilën shenjë të horoskopit?

URANI NË RETROGRADË/ Ç’do të thotë kjo për secilën shenjë të horoskopit?

Çdo vit në verë, Urani ( i cili vendos për ndryshimet e vërteta, evolucionet që zgjasin dhe që ndihen) fillon të ecë mbrapsht, pra stopon së funksionuari, së përkrahuri revolucionet e vogla dhe të mëdha të momentit.

Urani do të fillojë udhëtimin mbrapsht më 20 gusht për t’u rinisur përsëri në mes të janarit, duke imponuar një periudhë pauze, një pushim nga ndryshimet dhe ambiciet e reja. Po, sepse çdo evuolucion ose revolucion i së kaluarës tani është pezulluar përkohësisht, është shtyrë për një kohë tjetër, kur konteksti do të jetë ndryshe, më i favorshëm. Me pak fjalë, më mirë mendoni për këtë para se të ndaheni me dikë a diçka. Por si dhe për kë është fjala?

Sigurisht për Demin, Virgjëreshën, Akrepin, Bricjapin, Luanin dhe Ujorin këshillohet të kenë kujdes të madh për të mos bërë lapsuse dhe për të mos gabuar në takimin me fatin.

Gaforres yjet i kërkojnë t’i shtyjë pak propozimet dhe iniciativat, Peshqve u kërkohet të mos jenë shumë të shkujdesur me fjalët dhe sjelljet. Dashi duhet të ketë kujdes me shpenzimet dhe sfidat deri në fund të verës, Shigjetari nuk duhet të jetë shumë alternativ me gjërat dhe njerëzit që përgjithësisht vlerësojnë normalitetin.

Më pak të përfshirë nga ky udhëtim do të jenë Binjakët dhe Peshorja, shenja të cilat thjesht duhet të shmangin së besuari ose dëgjuari ata njerëz që premtojnë gjëra të veshtira, ndoshta të pamundura.

/revistaliving