Vajzat e njohura shqiptare që përpiqen të kenë trupin si Kim Kardashian, por i pengon... (FOTO) - AlpeGossip
Vajzat e njohura shqiptare që përpiqen të kenë trupin si Kim Kardashian, por i pengon… (FOTO)

Vajzat e njohura shqiptare që përpiqen të kenë trupin si Kim Kardashian, por i pengon… (FOTO)

Në ditët e sotme është bërë e modës që vajzat e njohura të ekranit, ose edhe vajzat e zakonshme të duan një trup si të Kim Kardashian. Duam apo nuk duam ne, Kim i ka bërë vajzat ta kenë synim jete që të bëjnë vithe si të asaj.

Fundja nuk ka asgjë të keqe, pasi të dukesh seksi sot është një ndër gjërat që shumica duan. Gjithsesi, ne nuk jemi thjesht dakort që të bëhen të gjitha njësoj, por kjo është zgjedhja e tyre. Në fund të fundit kur shumica pëlqen këtë trend të ri, ne nuk mund të jemi jashtë mode apo jo?

Në fakt një shtysë tjetër e kësaj manie të kohëve të fundit janë bërë edhe vajzat e njohura të ekranit. Vithet e mbushura dhe gjoksi i madh i tyre, kanë krijuar idenë se ky është trupi ideal i një vajze. Për të zbuluar se për cilat janë vajza po flasim, shikoni fotot e mëposhtme të VIP-eve shqiptare që kanë një trup si të Kim Kardashian.

(Luana Vjollca)

(Rashel Kolaneci)

(Ilda Bejleri)

(Soni Malaj)

(Aurela Hoxha)

(Nora Istrefi)

(Ronela Hajati)

(Lori Hoxha)