Vapa jua ka bërë kofshët plagë? Zgjidhjen e ke në ballkonin tënd – AlpeGossip
Vapa jua ka bërë kofshët plagë? Zgjidhjen e ke në ballkonin tënd

Vapa jua ka bërë kofshët plagë? Zgjidhjen e ke në ballkonin tënd

Fërkimi i vazhdueshëm dhe lëkura e irrituar mes kofshëve nuk janë një çudi në verë. Dhe ky problem nuk lidhet vetëm me mbipeshën, pasi rastet kanë treguar që edhe njerëzit e dobët e kanë një problem të tillë.

Aloe vera është me të vërtetë një fabrikë “magjike”që ka shumë përfitime shëndetësore. Është përdorur për vite me radhë për të zbutur dhe hidratuar lëkurën.

Xheli i pastër i aloe vera mund të përdoret për parandalimin, vepron si një lubrifikant dhe përdoret për trajtimin e lëkurës së irrituar duke vepruar si një agjent qetësues që gjithashtu siguron një efekt anti-inflamator.