Vetulla perfekte me vetëm 3 hapa (VIDEO) – AlpeGossip
Vetulla perfekte me vetëm 3 hapa (VIDEO)

Vetulla perfekte me vetëm 3 hapa (VIDEO)

Vetullat janë një tipar shumë i rëndësishëm i fytyrës së çdo njeriu. Vetulluat e rregullta dhe të mirë formuara ju bëjnë më tërheqëse.

Së fundmi janë në trend vetullat e trasha. Disa kanë zgjedhur të bëjnë “microblaind”, ndërsa disa të tjera i besojnë ngjyrosjes me laps. Në rastin e dytë duhet të tregoheni shumë të kujdesshme.

Duke qenë se nuk jeni profesioniste në këtë fushë duhet të mos e teproni me ngjyrën. Ne do t’iu vijmë në ndihmë me një video që iu orienton se si ti lyeni vetullat me laps si një profesioniste.

Nuk është e nevojshme t’i bëni vetullat tatuazh sepse mund t’i rregulloni vet vetullat tuaja në shtëpi me sekretet që do t’iu mësojmë ne në videon e mëposhtme.