Vejusha seksbombë: Kam shkuar me 80 burra të martuar dhe faji është i grave të tyre – AlpeGossip
Vejusha seksbombë: Kam shkuar me 80 burra të martuar dhe faji është i grave të tyre

Vejusha seksbombë: Kam shkuar me 80 burra të martuar dhe faji është i grave të tyre

Vejusha e një mjeku në Britani thotë se ka shkuar me të paktën 80 burra të martuar.

Nëna e dy fëmijëve, Louise Van der Velde është 43 vjeç.

Ajo thotë se e jeton çdo ditë sikur të jetë dita e fundit, që kur i shoqi Stephen ndërroi jetë në vitin 2004.

Ajo thotë se javët pas Shën Valentinit janë më të ngarkuarat me ‘punë’.

Louise pretendon se shumë prej grave të dashnorëve të saj e dinë se bashkëshorti po i tradhton, por mbyllin njërin sy.

Kjo për shkak se ato nuk bëjnë më seks me bashkëshortët.

“Ato e kanë përkushtuar të gjithë vëmendjen tek fëmijët dhe jeta familjare, duke braktisur praktikisht bashkëshortin në dhomën e gjumit,” thotë ai.

“Këshillimet për martesën tradicionale kanë dështuar për shkak se janë bazuar në një model që nuk është reformuar prej 150 vitesh,” thotë ajo.

“Kjo historia e ‘derisa vdekja të na ndajë’ nënkupton se monogamia funksionon për të gjithë. Por kjo nuk është realiste dhe nuk përputhet me natyrën njerëzore”.

“Njerëzit duhet të gjykojnë më pak dhe të bëjnë më shumë seks fantastik”.

“Jeta është shumë e shkurtër për t’u fiksuar pas seksit me vetëm një partner”.