VËMËNDJE GOCA! 9 sekrete veshjesh nëse nuk je më e gjatë se 1 e 60 – AlpeGossip
VËMËNDJE GOCA! 9 sekrete veshjesh nëse nuk je më e gjatë se 1 e 60

VËMËNDJE GOCA! 9 sekrete veshjesh nëse nuk je më e gjatë se 1 e 60

Kur jeni të shkurtër ose jo shumë të gjatë, shpesh blerja kthehet në sfidën “për t’u dukur më e gjatë”. Edhe pse ky nuk ka pse të jetë synimi, është e vërtetë që si për njerëzit e gjatë dhe ata më të shkurtër, veshje të caktuara na bëjnë të dukemi më mirë ose jo dhe aq mirë në varësi të stilit, kombinimeve etj.

Nëse të duhen ca sekrete për t’u dukur paaak më e gjatë, zbuloji më poshtë:

#1 – Tregoje/theksoje gjithnjë belin, në rastet kur mundesh.

9 sekrete veshjesh nëse nuk je më e gjatë se '1 e 60'

#2 – Vish funde të shkurtra me këpucë, sandale ose çizme me shollë të theksuar ose me pak “majë” përpara.

9 sekrete veshjesh nëse nuk je më e gjatë se '1 e 60'

#3 – Mbaj gjithnjë në garderobë një palë xhinse që duket sikur rrinë “të shkurtra”. Investo në xhinse të mira, që ju përqafojnë format e trupit!

9 sekrete veshjesh nëse nuk je më e gjatë se '1 e 60'

#4 – Vish pantallona me shtat të lartë.

9 sekrete veshjesh nëse nuk je më e gjatë se '1 e 60'

#5 – Qep veshje ose përshtati sipas përmasave tua veshjet që blen: shkurtim, ngushtim etj.

9 sekrete veshjesh nëse nuk je më e gjatë se '1 e 60'

#6 – Kur s’di ç’të bësh, vishu me tone të njëjta.

9 sekrete veshjesh nëse nuk je më e gjatë se '1 e 60'

#7 – Luaj me veshjet oversize, por mos e ngarko me shumë veshje.

9 sekrete veshjesh nëse nuk je më e gjatë se '1 e 60'

#8 – Investo në një pallto të gjatë. 

9 sekrete veshjesh nëse nuk je më e gjatë se '1 e 60'

#9 – Mos i nënvlerëso sandalet me pak takë. Vajzat e shkurtra kanë tendencë të kenë takat më të larta, por kjo nuk rezulton gjithnjë në të dukurit domosdoshmërisht më mirë.

9 sekrete veshjesh nëse nuk je më e gjatë se '1 e 60'

Burimi: Who What Wear