VËMËNDJE GOCA! Ky fustan është fantastik nëse doni të bëheni gati për 5 minuta – AlpeGossip
VËMËNDJE GOCA! Ky fustan është fantastik nëse doni të bëheni gati për 5 minuta

VËMËNDJE GOCA! Ky fustan është fantastik nëse doni të bëheni gati për 5 minuta

Ka gjasa që këtë lloj fustani ta konsideroni pak të mërzitshëm. Bëhet fjalë për fustanin-këmishë, që është një bashkim fund+këmishë, për të mbërritur në një veshje që ndonëse ju mund të mos e pëlqeni, na besoni se ky artikull do t’ju bëjë të ndërroni mendim.

Në fotot ilustruese që kemi përzgjedhur (faleminderit Pinterest), mund ta vini re se ky lloj fustani është shumë i thjeshtë për t’u kombinuar, qoftë me sandale, atlete apo balerina. Mund ta vishni në punë,

Ky fustan është fantastik nëse doni të bëheni gati

në takimin e parë me dikë,

Ky fustan është fantastik nëse doni të bëheni gati

në kafe me miqtë

Ky fustan është fantastik nëse doni të bëheni gati

ose nëpër festa.

Ky fustan është fantastik nëse doni të bëheni gati

Detaji i rripit thekson belin:

Ky fustan është fantastik nëse doni të bëheni gati

Mund të zgjidhni ngjyrën e bardhë,

Ky fustan është fantastik nëse doni të bëheni gati

printe,

Ky fustan është fantastik nëse doni të bëheni gati

Ky fustan është fantastik nëse doni të bëheni gati

ose shumëçka tjetër.

Ky fustan është fantastik nëse doni të bëheni gati

Të shkurtër?

Ky fustan është fantastik nëse doni të bëheni gati

Ky fustan është fantastik nëse doni të bëheni gati

Apo të gjatë?

Ky fustan është fantastik nëse doni të bëheni gati

E shihni, ka pafund alternativa dhe pranojeni, duket bukur.

Ky fustan është fantastik nëse doni të bëheni gati