VËMENDJE/ Vajzat me gjoks të vogël të mblidhen këtu dhe të shohin rrobat e banjos që ju duhen këtë verë – AlpeGossip
VËMENDJE/ Vajzat me gjoks të vogël të mblidhen këtu dhe të shohin rrobat e banjos që ju duhen këtë verë

VËMENDJE/ Vajzat me gjoks të vogël të mblidhen këtu dhe të shohin rrobat e banjos që ju duhen këtë verë

Thonë që gjoksi i vogël tregon elegancë (ky është një ngushëllim për ato vajzat që nuk kanë një bust të madh). Gjithsesi, vajzat duhet të jenë të kënaqura me trupin e tyre dhe të shohin anët pozitive të kësaj situate. Nëse jeni në grupin e vajzave me gjoks të vogël, duhet të ndiheni me fat këtë verë. Pse? Tendencat e këtij sezoni janë në anën tuaj.

Edhe një tjetër detaj për të cilin duhet të ndiheni në avantazh është masa. Ju nuk do të keni problemin që kanë vajzat me gjoks të madh: Që çdo veshje ju bën e vogël në pjesën e bustit. Pra, konsiderojeni veten disi me fat! Për t’u rikthyer edhe një herë tek tendencat e sezonit, shikoni më poshtë rrobat e banjos që duhet t’i kenë në plazh vajzat me gjoks të vogël: