“VENDOSI TË MË LËRË TA…”/ Lori Hoxha publikon FOTOT dhe na prezantoi me vëllain e saj të vetëm – AlpeGossip
“VENDOSI TË MË LËRË TA…”/ Lori Hoxha publikon FOTOT dhe na prezantoi me vëllain e saj të vetëm

“VENDOSI TË MË LËRË TA…”/ Lori Hoxha publikon FOTOT dhe na prezantoi me vëllain e saj të vetëm

Ka ca puthje që Lori i ka të vështira për t’i marrë dhe sidomos kur këto ia kërkon të vëllait të saj të rritur tanimë, Itanit. Me ca foto ku ka treguar rutinën e saj, veshjet dhe kombinimet e qëlluara, Lori na ka zbuluar se më në fund ka arritur ta puthë Itanin.

“Shfleto për të parë se kush më në fund vendosi të më lërë ta puth”, ka shkruar Hoxha në fotot me të vëllain, pamja e të cilit nuk ka dalë e plotë, por mjaftueshëm e dukshme për të kuptuar se sa është rritur.

Dhe me këtë rast, Lori na zbuloi se ka një shoqërues edhe më interesant tani në mëngjeset e drekat e saj. Kush më mirë se Itani, i cili ia privon puthjet, por ndonjëherë edhe e toleron.

FOTOT