VERA PO VJEN/ Këto janë 6 gjëra që s’duhet t’ju mungojnë në garderobë këtë sezon – AlpeGossip
VERA PO VJEN/ Këto janë 6 gjëra që s’duhet t’ju mungojnë në garderobë këtë sezon

VERA PO VJEN/ Këto janë 6 gjëra që s’duhet t’ju mungojnë në garderobë këtë sezon

Eskpertët e modës nga Who What Wear kanë përzgjedhur mikro-trendet e këtij sezoni, që pritet të bëhen trende të mëdha në pak kohë. Pra, ju e dini ç’të bëni: Njihuni me to dhe vishini të parat, para se “të bëhen shumë mainstream”.

#1 – Këmisha lino

Verë 2021: 6 gjëra që s'duhet t'ju mungojnë

Verë 2021: 6 gjëra që s'duhet t'ju mungojnë

Verë 2021: 6 gjëra që s'duhet t'ju mungojnë

Verë 2021: 6 gjëra që s'duhet t'ju mungojnë

#2 – Bizhuteritë shumëngjyrëse “party-bag”

Verë 2021: 6 gjëra që s'duhet t'ju mungojnë

Verë 2021: 6 gjëra që s'duhet t'ju mungojnë

Verë 2021: 6 gjëra që s'duhet t'ju mungojnë

Verë 2021: 6 gjëra që s'duhet t'ju mungojnë

#3 – Veshjet me thurje

Verë 2021: 6 gjëra që s'duhet t'ju mungojnë

Verë 2021: 6 gjëra që s'duhet t'ju mungojnë

Verë 2021: 6 gjëra që s'duhet t'ju mungojnë

Verë 2021: 6 gjëra që s'duhet t'ju mungojnë

#4 – Rrobat “me rrudha”

Verë 2021: 6 gjëra që s'duhet t'ju mungojnë

Verë 2021: 6 gjëra që s'duhet t'ju mungojnë

Verë 2021: 6 gjëra që s'duhet t'ju mungojnë

#5 – Shajet trekëndësh

Verë 2021: 6 gjëra që s'duhet t'ju mungojnë

Verë 2021: 6 gjëra që s'duhet t'ju mungojnë

Verë 2021: 6 gjëra që s'duhet t'ju mungojnë

Verë 2021: 6 gjëra që s'duhet t'ju mungojnë

#6 – Detaji i lidhëseve tek beli

Verë 2021: 6 gjëra që s'duhet t'ju mungojnë

Verë 2021: 6 gjëra që s'duhet t'ju mungojnë

Verë 2021: 6 gjëra që s'duhet t'ju mungojnë

Verë 2021: 6 gjëra që s'duhet t'ju mungojnë

Verë 2021: 6 gjëra që s'duhet t'ju mungojnë

Verë 2021: 6 gjëra që s'duhet t'ju mungojnë