Vetëm miq? Komenti i fundit i Faton Shoshit në foton e Bleonës ngjall dyshime… (FOTO) – AlpeGossip
Vetëm miq? Komenti i fundit i Faton Shoshit në foton e Bleonës ngjall dyshime… (FOTO)

Vetëm miq? Komenti i fundit i Faton Shoshit në foton e Bleonës ngjall dyshime… (FOTO)

Shoqëria më e re në showbizz është ajo mes Faton Shoshit dhe Bleona Qeretit.

Të dy janë parë shpesh në shoqërinë e njëri-tjetrit. Madje edhe drekojnë, darkojnë apo edhe argëtohen mbrëmjeve bashkë. Kaq mjafton për të nisur dyshimet se mes këngëtares dhe menaxherit kishte diçka më shumë sesa shoqëri. Dhe si të mos mjaftonin këto, vjen edhe ky koment i Fatonit i lënë në foton e këngëtares, një Emoji me zemër.