VETULLAT “OREO”/ Trendi më “i tmerrshëm” i make up- it – AlpeGossip
VETULLAT “OREO”/ Trendi më “i tmerrshëm” i make up- it

VETULLAT “OREO”/ Trendi më “i tmerrshëm” i make up- it

Kohët e fundit na kanë parë sytë lloj- lloj trendesh të çuditshme make up– i. Në këtë artikull po ju njohim me “vetullat Oreo” që fare mirë mund të quheshin “vetullat zebër” ose “vetulla në kub”.

Gjithësesi, trendi në fjalë konsiston në vizatimin e dy palë vetullave mbi atë origjinalen. Fillimisht një me ngjyrë të bardhë dhe një tjetër me ngjyrë të errët.

Ku është qëllimi?

Këto tre vetulla nga larg krijonë pamjen e biskotës së famshme “Oreo” dhe kaq.

Për fat të mirë trendi në fjalë nuk është bërë ende modë dhe nuk po aplikohet në masë, pasi në një rat të tillë situata do të kishte shkuar shumë larg.

E imagjinoni dot veten ose miken tuaj me një palë vetulla të tilla?!