VIZITON VENDLINDJEN/ Këngëtari shqiptar këtë herë me një mision të veçantë krah të birit – AlpeGossip
VIZITON VENDLINDJEN/ Këngëtari shqiptar këtë herë me një mision të veçantë krah të birit

VIZITON VENDLINDJEN/ Këngëtari shqiptar këtë herë me një mision të veçantë krah të birit

Prej kohësh këngëtari Vedat Ademi është zhvendosur drejt Amerikës bashkë me familjen e tij. Duket se gjërat po shkojnë mirë për ta dhe më në fund kanë arritur të sistemojnë gjithçka. Por stina e nxehtë e verës i ka risjellë për të vizituar vendlindjen. Një foto e shkëputur nga vizita në Mitrovicë, ku Vedati ka lindur ka treguar edhe njëherë se për të është shumë e rëndësishme Kosova. Pavarësisht se tashmë jetojnë mijëra kilometra larg, këngëtari i tregon djalit të tij, Jon për fëmijërinë në vendlindje dhe gjithçka tjetër.

Duket se Vedati është i vendosur për ta mësuar Jonin ta dashurojë origjinën e tij që në vegjëli.