"X FACTOR GREECE"/ 17 vjeçarja shqiptare thotë me zë të lartë origjinën dhe shkëlqen në skenë (VIDEO) - AlpeGossip
“X FACTOR GREECE”/ 17 vjeçarja shqiptare thotë me zë të lartë origjinën dhe shkëlqen në skenë (VIDEO)

“X FACTOR GREECE”/ 17 vjeçarja shqiptare thotë me zë të lartë origjinën dhe shkëlqen në skenë (VIDEO)

Shkëlqeu në skenën e “X Factor Greece” dhe tregoi se me krenari se është shqiptarëve para grekëve. Kjo është  Jody Lulati, që na ka bërë krenarë mbrëmjen e djeshme me përfaqësimin e denjësishëm në konkursin muzikor.

Ajo këndoi këngën “You know I’m no good” të Amy Winehouse  dhe u vlerësua nga të gjithë.  17-vjeçarja fitoi zemrën e të katër anëtarëve të jurisë, të cilët i dhanë 4 “PO”.