“XHELOZE” PËR ÇIMIN/ Stela nxjerr bisedat: Po të jetë burrë, tregon atë që ka folur… – AlpeGossip
“XHELOZE” PËR ÇIMIN/ Stela nxjerr bisedat: Po të jetë burrë, tregon atë që ka folur…

“XHELOZE” PËR ÇIMIN/ Stela nxjerr bisedat: Po të jetë burrë, tregon atë që ka folur…

Në mes të diskutimeve, Lindita është ngritur nga karrigia për t’i dhënë një përqafim Çimit, i cili duket se po tërhiqet nga Stela.

Në atë moment, Stela tha se është zhgënjyer nga sjellja e tij dhe po të jetë burrë, do të tregojë ndjenjat e tij të vërteta dhe atë që ka thënë për Linditën.

Lindita: Ndjen për mua por nuk do ta pranosh.

Stela: Shoh si rrezik Çimin dhe kam bërë mirë që kam mbajtur distancën. Mbaj mend Arjanin që tha ke frikë se humbet. Ka raste në jetë që kjo humbje qenka frytdhënëse. Nuk e mendoja që do reagonte kështu. Po të jetë burrë, do të tregojë atë që ka ndjerë për mua dhe që ka folur për Linditën. Unë kjo jam, po të pëlqeja, kjo jam.

Lindita: Duhet të ndryshosh. Tani po mendoj, më mirë t’i bëj frena Linditës.

Linda: Kështu i bie që janë për servis të gjithë. Çimi duhet të bëjë një analizë për veten se çfarë pëlqen.