GUIDA UDHËZUESE NGA JAVËT E MODËS/ Ja çfarë duhet të vishni për 6 muajt e ardhshëm( FOTO+VIDEO) – AlpeGossip
GUIDA UDHËZUESE NGA JAVËT E MODËS/ Ja çfarë duhet të vishni për 6 muajt e ardhshëm( FOTO+VIDEO)

GUIDA UDHËZUESE NGA JAVËT E MODËS/ Ja çfarë duhet të vishni për 6 muajt e ardhshëm( FOTO+VIDEO)

Javët e modës na kthyen mbrapsh në vitet  ’90, 70 dhe vitet ’80. Dhe kështu janë disa tendenca që nuk mund të ndiqen në ndonjë dekadë të veçantë.

Konfuzion, e dim por dizajnerët si Chanel, Gucci   dhe të tjerë kanë deklarauar trendet zyrtare të 2019 nga çntat  mikro deri te kapelet e çuditshme.

Për të gjithë të “fiksuarit” e modës që kanë humbur sfilatat  nga  dizinjenuesit më të njohur, ja cilat janë tendencate  reja të cilat do ti shohim për 6 muajt e ardhshëm.