MISIONI SEKRET/ Banorët duhet të largojnë fshehurazi kafshët e gjetura në shtëpi – AlpeGossip
MISIONI SEKRET/ Banorët duhet të largojnë fshehurazi kafshët e gjetura në shtëpi

MISIONI SEKRET/ Banorët duhet të largojnë fshehurazi kafshët e gjetura në shtëpi

Disa nga banorët janë ngarkuar me një mision të rëndësishëm nga ‘’Vëllai i Madh’’.

Monika dhe Beniada do të duhet që të përballen në orët në vazhdim me disa kafshë.

Qëllimi i tyre është që t’i marrin këto kafshë dhe t’i largojnë nga shtëpia pa u vërejtur fare nga pjesa tjetër e banorëve.

Misioni nisi me një pulë të cilën Beniada e dërgoi me sukses në dhomën e rrëfimit.

Le të shohim nëse sfida e tyre do të përfundojë me sukses apo jo.