DITËLINDJET E 23 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA JOAN COLLINS, E DERI TE… – AlpeGossip
DITËLINDJET E 23 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA JOAN COLLINS, E DERI TE…

DITËLINDJET E 23 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA JOAN COLLINS, E DERI TE…

Data shënon 23 maj dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre.

Joan Collins 85 vjeç (Aktore)

Ryan Coogler 32 vjeç (Aktor)

H. Jon Benjamin 52  vjeç (Aktor)

Karen Duffy 56 vjeç (Aktore)

LaMonica Garrett 43 vjeç (Aktor)

Lea DeLaria 33 vjeç (Aktore)

Charles Kimbrough 82  vjeç (Aktor)

Melissa McBride 52  vjeç (Aktore)

Drew Carey 57 vjeç (Aktor)