“ZEMËR E VOGËL QË IA NDALA RRAHJET”/ Roza i drejtohet fëmijës që abortoi: Të kërkoj falje – AlpeGossip
“ZEMËR E VOGËL QË IA NDALA RRAHJET”/ Roza i drejtohet fëmijës që abortoi: Të kërkoj falje

“ZEMËR E VOGËL QË IA NDALA RRAHJET”/ Roza i drejtohet fëmijës që abortoi: Të kërkoj falje

Telefonata e Roza Latit ishte një ndër më emocionet në ‘telefonin e erës’. Moderatorja Zgjidhi t’i drejtohej me disa fjalë foshnjes që abortoi pak kohë më parë.

Duka i kërkuar falje, Roza i thotë që nuk ishte momenti perfekt që ato të ishin bashkë, ndaj atë krye veprim.

“Telefonatën time do ia drejtoj një zemre të vogël që ia ndala rrahjet vetë. Hej ëngjell, kjo telefonatë është për të kërkuar falje, më vjen keq, mendoj se kur të jetë momenti që të takohet bashkë të jetë momenti i përsosur, momenti i duhur, ku si ty dhe si mua nuk do të mungojë gjë. Kur kam lexuar rrahjen e zemrës tënde, kuptova që nuk jam vetëm. Është thjesht momenti i duhur që ti do vish“- tha moderatorja.

Kujtojmë se Roza Lati ka treguar kohë më parë ka një fëmijë dhe kjo gjë që ka ndodhur në dashurinë e babait të foshnjes. Ajo rrëfeu vendimnë e saj të marrë vendimin dhe është marrë se ka ‘dënuar’ veten për atë vendim që ka marrë.