12,000 gra janë në listë pritjeje për këto pantallona – AlpeGossip
12,000 gra janë në listë pritjeje për këto pantallona

12,000 gra janë në listë pritjeje për këto pantallona

Me bel të lartë, mbi tendinën e Akilit. Pantallonat ideale kanë disa veçori, por që është e vështirë t’i gjesh në një palë të vetme. Na lejoni t’ju prezantojmë modelin më të ri të Everlane, Work Pant.
Siç ndodh me xhinset apo pulovrat e kësaj marke, ju mund t’i blini Work Pant në numër të madh.

Me katër ngjyra dhe të prera në dy modele, këto pantallona përmbajnë çdo karakteristikë të palëve ideale të pantallonave, që shpjegon përse kishte një listë pritjeje me 12.000 persona para se pantallonat të dilnin në shitje, por tani ato janë gati për t’u blerë!

Si me shumicën e ofertave Everlane, avantazhi i dyfishtë i çmimit të përballueshëm dhe standardet etike që firma përmbush, nënkupton që The Work Pant do të shiten plotësisht me siguri. Blijini më parë! www.everlane.com