E NXORRI ZBULUAR/ Olsa Muhameti del blof, ky është “kushti” kompromentuese për të qenë pjesë e Për’puthen – AlpeGossip
E NXORRI ZBULUAR/ Olsa Muhameti del blof, ky është “kushti” kompromentuese për të qenë pjesë e Për’puthen

E NXORRI ZBULUAR/ Olsa Muhameti del blof, ky është “kushti” kompromentuese për të qenë pjesë e Për’puthen

Teksa jemi në fillim të sezonit të ri televiziv, autorja, Olsa Muhameti ka rikujtuar ata që duan të jenë pjesë e këtij programi të aplikojnë. Muhameti ka paraqitur në Instastoryn e saj një shembull formulari për aplikim, dhe ndërkohë që e shfleton një nga pyetjet ka marrë vëmendje të madhe. “A je gati të bësh gjithçka për show,” është një ndër pikat e formularit që duhet plotësuar nëse don të bëhesh pjesë e Për’puthen.

Kujtojmë që nuk kanë qenë të pakta rastet kur programi i dashurisë dhe veçanërisht Olsa Muhameti janë akuzuar për skenare të parapërgatitura, vetëm për të bërë show.

I fundit që provoi diçka të tillë ka qenë Xhafer Thaqi një ish-konkurrent, i cili në një intervistë për “Glamour Zone” në Rtv Ora, dy muaj më parë shprehej se ishte autorja e programit që i shtynte konkurrentët të deklarohen.

Pasi bëri këtë deklaratë të fortë moderatorja i kërkoi atij prova konkrete. Xhaferi nuk hezitoi dhe tregoi një video të regjistruar nga një bisedë me Muhametin, e cila dëgjohej t’i thoshte ndër të tjera njërit nga konkurrentët të deklarohej për Rrushe Zyban.