E PAPRITUR/ Fifi dhe Adisi i japin fund lidhjes? Këngëtarja ngre dyshime të forta – AlpeGossip
E PAPRITUR/ Fifi dhe Adisi i japin fund lidhjes? Këngëtarja ngre dyshime të forta

E PAPRITUR/ Fifi dhe Adisi i japin fund lidhjes? Këngëtarja ngre dyshime të forta

Disa ditë më parë Fifi la të kuptohej se ajo dhe Adisi po mendonin të martoheshin (Lexo këtu), mirëpo së fundmi këngëtarja ka ngritur aludimet se ato i kanë dhënë fund lidhjes. Po e dimë, shumë e çuditshme!
E papritur/ Fifi dhe Adisi i japin fund lidhjes? Këngëtarja ngre

Fifi ka publikuar në rrjete sociale një video të dhimbshme me fjalë dashurie: Kjo pra na qenka dashuria,të kesh dikë që të pret,dikush që nuk dorëzohet në ty,dikush që nuk largohet pas disa gabimeve,dikush që të do sado që ta largosh.
Por ky person sot shumë rrallë ekziston!

E papritur/ Fifi dhe Adisi i japin fund lidhjes? Këngëtarja ngre

Këngëtarja e ka shoqëruar videon me mbishkrimin “Shumë e rrallë e nashta edhe hiç”. Vallë ç’të ketë ndodhur?

E papritur/ Fifi dhe Adisi i japin fund lidhjes? Këngëtarja ngre