16 vjeçarja që do të martohet me zombin: Jemi të dashuruar, kemi kryer edhe… – AlpeGossip
16 vjeçarja që do të martohet me zombin: Jemi të dashuruar, kemi kryer edhe…

16 vjeçarja që do të martohet me zombin: Jemi të dashuruar, kemi kryer edhe…

Jeta e Felicity Kadlec, një adoleshenteje amerikane, ndryshoi totalisht pas iu dhurua një kukull e frikshme. Tanimë ajo shprehet se do të martohet me kukullën me pamje zombi, pasi ka rënë në dashuri me të.

E reja deklaron se ka një lidhje të fortë më kukullën dhe se madje ka bërë tatuazh emrin e saj, Kelly.

Felicity thotë se ajo ka qënë duke kryer marrëdhënie seksuale me kukullën, për tre vjet, pasi iu bë si dhuratë kur ishte vetëm 13 vjeç.

Felicity pranoi se shumë njerëz nuk do ta kuptojnë marrëdhënien e tyre, por kjo nuk do ta ndalojë.