3 pozicione në seks që do t’ju afrojnë më shumë në çift. Provojini tani! – AlpeGossip
3 pozicione në seks që do t’ju afrojnë më shumë në çift. Provojini tani!

3 pozicione në seks që do t’ju afrojnë më shumë në çift. Provojini tani!

Seksi i vrullshëm në kuzhinë mund të jetë i mirë, por seksi më i mirë ndodh kur të dy partnerët janë shumë të afërt fizikisht dhe shpirtërisht. Dhe këtë po synojmë të arrijmë: seks që forcon marrëdhënien tuaj. Diçka e tillë ndodh kryesisht falë këtyre pozicioneve, që jo vetëm do t’ju falin më shumë kënaqësi, por do t’ju bëjnë të doni më shumë personin që keni në krah.

1. Edhe pse ‘doggy style’ mund të duket i egër dhe pak kafshëror, kur kthehesh nga njëra anë, bëhet më i ëmbël dhe i dashur. Ngjeshuni pas tij, ndërkohë që ai penetron nga mbrapa. Ky akt do t’ju lërë të dyve shumë të kënaqur dhe çdo lëvizje do të jetë më e ndjeshme për të dy. Me këmbët e mbyllura do ta ndieni edhe më të fuqishëm penetrimin e partnerit.

2. Në vend të kalimit në orgazëm dhe pastaj të bini në gjendje të fikëti për pjesën tjetër të natës, bëni një rregull sipas të cilit asnjëri prej jush nuk mund të kalojë në orgazëm deri në mëngjes. Gjatë natës, sa herë njëri prej jush të zgjohet, prekni njëri-tjetrin mes këmbëve. Dëshira juaj dhe ereksioni i tij do të rritet edhe më shumë gjatë natës. Në mëngjes nuk do t’ju durohet sa të kaloni të dy në orgazëm.

3. Provoni disa metoda antike për t’u lidhur thellësisht me partnerin tuaj. Uluni të drejtuar nga njëri-tjetri, me këmbët e tua vendosur mbi të tijat. Shikoni njëri-tjetrin në sy dhe sinkronizoni frymëmarrjet. Mund të duket e çuditshme në fillim, këmbët dhe shpirti juaj janë plotësisht të ekspozuara, por mos ndaloni. Ruani kontaktin me sy dhe filloni prekuni në zona jo-erotike për të kaluar më pas në pikat e nxehta. Uluni në prehrin e tij, puthuni dhe afrohuni më tepër për penetrim më të fuqishëm.