5 trendet e çantave që duhet t’i keni brenda 2018-s (FOTO) – AlpeGossip
5 trendet e çantave që duhet t’i keni brenda 2018-s (FOTO)

5 trendet e çantave që duhet t’i keni brenda 2018-s (FOTO)

Nuk mund të mohohet që, në pesë vitet e fundit kanë qenë trendet e çantave lidheshin me detajet minimaliste dhe linjat e pastra.

Ndërkohë që këto detaje janë ende, i janë shtuar pak fantazi dhe gjallëri. Top pesë çantat më në trend këtë vit janë shumë me stil dhe të rehatshme.

  • Çanta e lidhur me zinxhir për ta vendosur në shpatulla
  • Çanta e vogël
  • Çanta me rrip të shkurtër që mbahet në parakrah
  • Çanta e shpinës me një strukturë drejtkëndore
  • Çdo gjë me thekë