6 shenjat që tregojnë se jeni alergjikë ndaj seksit! – AlpeGossip
6 shenjat që tregojnë se jeni alergjikë ndaj seksit!

6 shenjat që tregojnë se jeni alergjikë ndaj seksit!

Ndër të gjitha alergjitë e globit ka një lloj alergjie që ne urojmë të mos e ketë asnjëri… dhe ajo është alergjia ndaj seksit.

Në fakt, shkencëtarët shprehen se alergjia e vërtetë është ajo e spermës, ç’ka e bën aktin seksual gati të pamundur.

Në shumicën e rasteve kjo ndodh te femrat, të cilat kanë komplikacione në kontaktin e parë me lëngun spermatik, i cili është asgjë tjetër veçse lëngu pa spermatozoidet.

Por cilat janë shenjat?

  1. Djegie, kruajtje, skuqje në zonat e kontaktit me spermën.
  2. Irritim në zonat intime si vagina apo zona përreth vaginës apo anusit.
  3. Këto simptoma ndodhin vetëm kur kryeni seks të pambrojtur.
  4. Krijim i puçrave në zonat ku takohet lëkura me lëngun spermatik.
  5. Filloni të keni probleme me frymëmarrjen.
  6. Seksi oral fillon të bëhet jo i rehatshëm e ndjeni vështirësi.