ISH MISSI BRAKTIS JETËN “HARAM”/ Konvertohet në myslimane dhe martohet me mbretin e Malajzisë – AlpeGossip
ISH MISSI BRAKTIS JETËN “HARAM”/ Konvertohet në myslimane dhe martohet me mbretin e Malajzisë

ISH MISSI BRAKTIS JETËN “HARAM”/ Konvertohet në myslimane dhe martohet me mbretin e Malajzisë

Ish-Miss Rusia në vitin 2015, Oksana Voevodina, është martuar me mbretin e Malajzisë, Muhammadin V.

Para se të martohej me 49-vjeçarin, 25-vjeçarja u konvertua në myslimane, për shkak se mbreti i përket kësaj feje.

Dasma u zhvillua në 22 nëntor në periferi të Moskës, pa alkool dhe me ushqime hallall.

Mbreti, emri i plotë i të cilit është Tengku Muhammad Faris Petra ibni Tengku Ismail Petra, ndodhet në fron që prej vitit 2016, dhe pason babain e tij.

Oksana para se të konvertohej në myslimane dhe të bëhej nuse e mbretit të Malajzisë, tha se bënte një jetë të shthurur.

Ajo ka punuar si modele në disa vende të botës.

Por tashmë e ka hedhur gjithçka pas krahëve, për t’u bërë mbretëreshë.