8 MARSI/ Vajza e Majlinda Bregut ka një urim të veçantë për të: Gruaja e fortë dhe… (FOTO) – AlpeGossip
8 MARSI/ Vajza e Majlinda Bregut ka një urim të veçantë për të: Gruaja e fortë dhe… (FOTO)

8 MARSI/ Vajza e Majlinda Bregut ka një urim të veçantë për të: Gruaja e fortë dhe… (FOTO)

Sot data shënon 8 Mars dhe i kushtohet tërësisht femrave.

Edhe në rrjete sociale, mesazhet e forcës apo të dashurisë kushtuar tyre nuk kanë të sosur.

Shumë i veçantë ishte dhe ai kushtar Majlinda Bregut, nga vajza e saj Kejda e cila i emocionoi të gjithë me urimin si më poshtë:

“Kjo ditë është për gratë e forta, të pavarura dhe të fuqishme si ti. Gësuar”, ishin fjalët e Kejdës krahas fotos së Majlindës.