80-vjeçari pasanik i fut duart në rrugë super bjondes, reagimet e njerëzve kur i shohin janë të pabesueshme – AlpeGossip
80-vjeçari pasanik i fut duart në rrugë super bjondes, reagimet e njerëzve kur i shohin janë të pabesueshme

80-vjeçari pasanik i fut duart në rrugë super bjondes, reagimet e njerëzve kur i shohin janë të pabesueshme

Natyrisht që femrat e bukura bien në sy kur kalojnë në rrugë.
Kjo bëhet edhe më dukshme kur në krah të tyre gjendet një i moshuar.

Një eksperiment social ka bërë që të gjithë sytë e kalimtarëve në rrugë të kthehen nga një çift i pazakontë i një bjondeje bukuroshe dhe partnerit të saj një plaku 80-vjeçar.

Fytyrat e njerëzve kur i shohin janë të pabesueshme dhe reagimet janë nga më të ndryshmet.

Në fakt ai që në video duket si një i moshuar pasanik, është një djalë i maskuar.