Zgjidhet vrasja e Tupac-ut: Dokumentari hedh dritë mbi ngjarjen e bujshme! (VIDEO) – AlpeGossip
Zgjidhet vrasja e Tupac-ut: Dokumentari hedh dritë mbi ngjarjen e bujshme! (VIDEO)

Zgjidhet vrasja e Tupac-ut: Dokumentari hedh dritë mbi ngjarjen e bujshme! (VIDEO)

Një nga vrasjet më të bujshme dhe enigmatike ishte ajo e reperit të njohur amerikan, Tupac.

22 vite më parë, Tupac u qëllua për vdekje teksa ecte me makinë në Las Vegas nga një vrasës që po udhëtonte me kadillak të bardhë.

Ajo që e bënte akoma më enigmatike këtë vrasje ishte edhe fakti që dedektivët kishin gjetur element të përbashkët me vrasjen e një tjetër reperi, Biggie.

Tashmë, të gjithë përdoruesit e platformës, Netflix kanë mundësinë të mësojnë mbi rastin e Tupac nëpërmjet një serie dokumentarësh: Unsolved: the Tupac and Biggie Murders

Dokumentarët janë të bazuar mbi të dhënat e FBI-së dhe afishet e policisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Për mediat nuk janë zbuluar akoma të dhëna mbi këtë seri dokumetarësh, por shumë shpejt do të kemi mjaft të dhëna sapo në Netflix të shfaqet seria e plotë.