9 gjërat që nuk i kanë meshkujt “e pjekur” – AlpeGossip
9 gjërat që nuk i kanë meshkujt “e pjekur”

9 gjërat që nuk i kanë meshkujt “e pjekur”

Ka disa tipare të karakterit te meshkujt, që mund ta bëjnë atë një njeri të pjekut ose jo.

Të gjitha këto reflektohen në ambientet e punës, në familje apo në jetën në çift.

Nëse vini re tiparet e mëposhtme, atëherë duhet t’ia bëni të ditur partnerit se gjërat nuk shkojnë siç duhet!

  1. Janë arrogantë
  2. Ju bëjnë bisht përgjegjësive
  3. Sillen si fëmijë të pandreqshëm
  4. Kanë frikë nga vetmia
  5. Kanë pasiguri të shumta dhe nuk e vlerësojnë veten
  6. Sjellja e tyre përqendrohet vetëm te përfitimi nga të tjerët
  7. Nuk janë të përgjegjshëm
  8. Janë gjithmonë të pakënaqur
  9. Mendojnë se kompromisi është një barrierë për lirinë e tyre