A E GJENI DOT SE ÇFARË ËSHTË? Kjo foto që po qarkullon po “çmend” rrjetin – AlpeGossip
A E GJENI DOT SE ÇFARË ËSHTË? Kjo foto që po qarkullon po “çmend” rrjetin

A E GJENI DOT SE ÇFARË ËSHTË? Kjo foto që po qarkullon po “çmend” rrjetin

Shpesh mund të keni veshur ndonjë rrobë që ngjason me organet gjenitale dhe nuk e keni bërë me qëllim. Por, prapë është e papjekur! Mund të jetë një nga format më të ulëta të humorit. Është qesharake apo jo?! Po është.

Epo, nëse ju e keni bërë një gjë të tillë pa qëllim, firma e veshjeve “Fendi” ka krijuar me vetëdije të plotë një shallë ngjyrë rozë të lehtë dhe me lesh, i cili ngjason totalisht me një vaginë.

Leshi në shall është i vërtetë lesh dhelpre, por ngjashmëria e tij me një vaginë ka tërhequr vëmendjen e shumë përdoruesve të internetit.

Doni të dini cili është çmimi i këtij shalli? 750 paund, pra rreth 1 milion lekë!

Shami gjithashtu vjen në ngjyrë blu dhe të kuqe, në rast se dëshironi të shihni një hije dhe ngjyrë ndryshe të vaginës “imagjinare”.