“A ËSHTË KAQ INJORANTE KIARA?” Ish-banori i BB VIP: Ndonjëherë… – AlpeGossip
“A ËSHTË KAQ INJORANTE KIARA?” Ish-banori i BB VIP: Ndonjëherë…

“A ËSHTË KAQ INJORANTE KIARA?” Ish-banori i BB VIP: Ndonjëherë…

Pirro Beati ka bërë së fundmi një bashkëbisedim virtual me ndjekësit e tij të “Instagram”-it. Ish-banori i “Big Brother VIP2” ka lënë një link ku mund t’i dërgonin pyetje në mënyrë anonime dhe ai iu është përgjigjur.

E sigurisht që nuk kanë munguar pyetjet në lidhje me shtëpinë më të famshme në Shqipëri dhe për banorët.

“A është kaq injorante Kiara?”/ Ish-banori i BB VIP:

“A është kaq budalle dhe injorante Kiara sa po e shohim të gjithë apo më shumë pres përgjigje”, i ka shkruar dikush dhe Beati ka vendosur që t’i kthejë përgjigje.

“Jo nuk është budallaqe, thjesht këtë karakter ka, të qetë. Po mbase ndonjëherë ngarkohet më shumë seç duhet”, i kthehet ish-banori i BB VIP.

“A është kaq injorante Kiara?”/ Ish-banori i BB VIP: