“A KE FOBI NGA ORGANI GJENITAL I BURRIT?” Iliri dhe Einxhel ngacmojnë Beniadën: Iii gjë e shpifur – AlpeGossip
“A KE FOBI NGA ORGANI GJENITAL I BURRIT?” Iliri dhe Einxhel ngacmojnë Beniadën: Iii gjë e shpifur

“A KE FOBI NGA ORGANI GJENITAL I BURRIT?” Iliri dhe Einxhel ngacmojnë Beniadën: Iii gjë e shpifur

Ilir Shaqiri dhe Einxhel Shkira kanë ngacmuar Beniada Nishanin, pasi kjo e fundit nisi që të fliste për maçokun e saj.

Modelja e njohur po iu fliste rreth organit gjenital të maçokut, ndërkohë që moderatorja dhe balerini e paralelizuan me atë të një burri. Biseda e tyre kaloi në tema intime.

Pjesë nga biseda:

Beniada: Leo (maçoku) u mërzit shumë që mora një mace tjetër. Kisha ndërmend të merrja një shok për Leon, si fillim doja të merrja një femër që të bënin këlyshë por mami tha jo se nuk dua që macja të ngeli shtatzënë

Iliri: Mund t’i sterilizosh

Beniada: Nuk dua t’i sterilizoj

Iliri: Nuk ka gjë të keqe, unë maçokut tim ia kam zvogëluar lajthitë që i vogël

Beniada: Iiii ia ke prerë b*bilushin?

Iliri: Jo ai nuk pritet, por lajthitë

Beniada: E pastrojnë, por i zvogëlohet edhe “palinot”

Iliri: Po

Beniada: I imi i ka top të bukura

Iliri: Pse rri duke i parë palinot maçokut e?

Beniada: Një kushërirë e imja i ka sterilizuar, i ka pika të vogla, ça janë ato pika të vogla pa kuptim! I imi i ka “naa” të mëdhaja, si fik!

Einxhel: Duke u krenuar a thua po flet për palinot e burrit jo të maçokut!

Iliri: Fiks

Beniada: E shpifur!

Iliri: Pse burrin e do me palino të vogël?

Beniada: Mos të flasim për këto gjëra të shpifura!

Iliri: Palinot te burri janë gjëra të shpifura, te maçoku janë marshallah! O ti nuk je normal! Më iku truri!

Beniada: Maçoku i ka të bukura, si qershia, dy qershia të bardha me lesh të bardhë

Iliri dhe Einxhel “tallen”: Uu kotelja i ka marshallah! Të keqen mami!

Beniada: Të krahasosh një burrë dhe një kotele…

Einxhel: Burrit i duhet, po maçokut…

Beniada: Keq për të imagjinuar ato, unë po flas për një kotele

Iliri: Imagjino t’i doje palinet e burrit të vogla

Beniada: Nuk ka rëndësi madhësia, rëndësi ka a bën punë!

Einxhel: Çështje bukurie është dhe ajo!

Beniada: I do kështu ti zemra, si kosha futbolli? O Ilir unë shikoj në plazh burra të moshuar me brekë edhe iu dalin si top futbolli, deri te gjuri! Turp, skandal!

Iliri: Të gjithëve ashtu do na shkojnë. Ti the nuk ka rëndësi forma dhe madhësia, rëndësi ka të punojnë the. Ti e merr vetëm për shumëzim burrin, vetëm për të shtuar familjen apo dhe për kënaqësinë tënde?

Einxhel: Ana estetike nuk të intereson fare?

Beniada: Unë nuk po flas për atë gjë

Iliri: Po mirë se ti maçokut ia vlerësove, burrit the dua t’i këtë kaq. Me të maçokut loz, me të burrit nuk do loz

Beniada: Jo unë e shikoj si e ngre bishtin ai dhe më vjen për të qesh

Iliri: Po dhe burri nuk do ngrejë bishtin, do ngrejë diçka tjetër

Beniada: Të bëjë çfarë të dojë ai tjetri, nuk më intereson fare!

Einxhel: Nuk është tjetri, është burri jot

Beniada: Unë nuk kam burrë tani, kur të kem do e flasim. Nuk dua ta imagjinoj!

Einxhel: A ke fobi nga organi gjenital i mashkullit?

Beniada: Iii gjë e shpifur

Iliri: Ajo është gjë shumë e bukur, nuk e di ça paske parë ti që qenke terrorizuar

Beniada: Nuk jam terrorizuar por nuk dua të mendoj gjëra intime